Polițiștii din cadrul Poliției municipiului  Constanța, au desfășurat o razie pe 27 octombrie,  pentru prevenirea prevenirii infracțiunilor de tâlhărie, furt, tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și a combaterii infracțiunilor privind siguranța circulației pe drumurile publice. Au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale valoarea totală fiind de 69.329 lei

Polițiștii constănțeni au acționat în 82 de locuri și medii,  38 de localuri publice, 11 piețe, 7 parcuri și alte 26 de locații, legitimând un număr de 629 de persoane. Totodată au fost controlate în trafic un număr de 405 autovehicule. Polițiștii constănțeni au constatat 11 infracțiuni, au reținut 6 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri cu o valoare de 1.920 lei (pachete cu țigarete și diverse articole de vestimentație).

În cadrul raziei exercutate a fost depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism Opel Vectra neînmatriculat, pe DN 2A, în localitatea Dorobanțu, județul Constnața, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (respectiv 0,73 mg/l alcool în aer expirat). Persoana în cauză a fost reținută de lucrătorii de poliție pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism Ford Ka, pe șoseaua Constanței, în localitatea Cumpăna, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (respectiv 1,01 mg/l alcool în aer expirat). Și acest bărbat a fost reținut de lucrătorii de poliție pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa foto/video IPJ Constanța

 

 

 

 

Articolul precedentS-a răsturnat cu mașina pe câmp la Tariverde
Articolul următorFoto| Trei persoane rănite într-un accident rutier produs în 23 August