Porturile au fost închise din cauza vântului puternic, o maşină în care se aflau doi adulţi şi un copil a rămas înzăpezită iar  în mai multe localităţi din județul Constanța se circulă în condiţii de iarnă

În această dimineață, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părții carosabile, la o distanță de aproximativ un km de Negru-Vodă spre Cerchezu. În autorutism se aflau doi adulți și un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin.

Tot în cursul acestei dimineți, în municipiul Constanța, un copac a căzut pe partea carosiblă. A intervenit Detașamentul de Pompieri Constanța-Port pentru degajarea aceastuia.

Între localitățile Cuza-Vodă și Mihail Kogălniceanu, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, din fericire nu s-au înregistrat victime.

În mai multe localități din județul Constanța se circulă în condiții de iarnă, iar în unele porțiuni carosabilul este umed, iar în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică. S-a luat legătura cu reprezentanții ENEL pentru remedierea situației

Județul Constanța se află sub atenționare Cod Galben, până pe 6 februarie ora 20.00, fenomenul vizat fiind val de frig, cu intensificări ale vântului ce vor amplifica senzația de frig.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentAmbarcațiune răsturnată pe Dunăre. Două persoane salvate de polițiștii de frontieră
Articolul următorANM a prelungit codul galben până luni seara