Două din Mamaia au fost  amendate pentru nerespectarea distanţării fizice. Polițiștii au dat  trei amenzi, în valoare totală de 30.000 de lei.

Peste 200 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat, duminică seara, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-COV-2, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

 Cu ocazia controalelor au fost verificate 95 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 57.000 de lei, dintre care 14 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 11 pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 28 pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 54 la O.U.G. 195/2002.

 De asemenea, în staţiunea Mamaia, poliţiştii au identificat două cluburi, LOFT și Breeze  care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecţie sanitară şi nu au asigurat ca normele de distanţare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacţiunea fizică cu şi între clienţi. În aceste cazuri, au fost aplicate trei amenzi, în valoare totală de 30.000 de lei.

Imagine