Polițiștii locali din Constanța au aplicat 165 amenzi contravenționale în valoare totală de 38.755 lei, într-o singură zi, pentru descurajarea și prevenirea faptelor antisociale de pe raza municipiului Constanța, pentru combaterea mediului infracțional și menținerea curățeniei. 

Au fost încheiate37 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru apelarea la mila publicului, consum de alcool în locuri publice, încălcarea unor norme de conviețuire socială, etc. 51 abateri contravenționale în special pentru opriri/staționări neregulamentare și au fost aplicate 106 puncte de penalizare.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani  a fost amendat contravențional cu suma de 1.500 lei pentru plimbarea unui animal de talie mare, rasa canină Amstaff, întrucât animalul nu avea  botniță, punând, astfel,  în pericol trecătorii de la intersecția Bdul Tomis/Bdul Alexandru Lăpușneanu.

Au fost încheiate 7 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției emise pentru acte de comerț ilicit exercitate pe plajă în Stațiunea Mamaia, Plaja3 Papuci, Modern și pentru intermedierea unor servicii de cazare  de către persoane fizice neautorizate. 67 fapte antisociale legate de nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanta sau opriri/staționări pe spațiul verde.  Politiștii locali au dispus 7 măsuri complementare de confiscare a bunurilor folosite sau rezultate din contravenții.

Activități similare se vor desfășura și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat public civilizat.

Sursa foto,video Poliția Locală Constanța

 

Articolul precedentȘcolile din Constanța sunt în plin proces de igienizare
Articolul următorDerby la Constanța. HC Dobrogea Sud – CS Dinamo București