Primăria Mangalia a obținut finanțare pentru canalizare și asfaltare pe mai multe străzi din oraș.

În cadrul celor două proiecte, se vor efectua lucrări la trama stradală și la rețeaua de utilități publice, pe toate cele 15 străzi supuse modernizării: Str. Nicolae Grigorescu, Ion Mincu, Neagoe Basarab, Dimitrie Cantemir, Gheorghe Asachi, Costache Negrutzzi, Tudor Arghezi, Alexandru Macedonschi, Duiliu Zamfirescu, George Călinescu, George Bacovia, Octavian Goga, George Topârceanu, Constantin Brâncuși, Ion Budai Deleanu.

Într-o primă etapă, va fi înființată rețeaua de alimentare cu apă, precum și rețeaua de canalizare menajeră și pluvială pe străzile menționate. Ulterior, se va interveni cu lucrări la trama stradală, prin amenajarea de trotuare și asfaltarea drumurilor, care în prezent sunt pietruite.

”După ani buni, acest cartier, dat în folosință fără utilități, de fostele administrații, intră în proces firesc de sistematizare, iar locuitorii pot să beneficieze de confort în zonele în care locuiesc. Sperăm că vom intra cu utilajele în teren cel târziu în toamnă. Lucrări similare vor avea loc și în alte cartiere, imediat ce vom contracta alte finanțări europene sau guvernamentale”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a precizat că, în prezent, se lucrează la plombări și asfaltări pe mai multe

Articolul precedentSimona Halep în sferturi la Roma. Abandon pentru Madison Keys
Articolul următorAccident grav pe A2. Intervine elicopterul SMURD