Festivalul Salsa Week România, unul din cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate la noi în țară, va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 august 2019.

Timp de șapte zile, participanții vor trăi “the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative sustinute de către campioni internaționali și de campionii Romaniei, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Vor avea ocazia să participe la bootcamp-uri susținute de cei mai apreciați profesori de dansuri latino la nivel internațional. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, find supranumită și vacanta latino”.

În fiecare zi vor avea loc workshopuri de salsa, bachata, kizomba, unde cei mai cunoscuți dansatori internaționali susțin lecții de dans, iar serile vor începe cu show-rile artistilor internaționali și naționali și se vor încheia cu petreceri.

Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul LIVE al solistului de bachata,DANI J, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, joi, 8 august 2019. De asemenea, în cadrul Salsa Week Romania, va avea loc, miercuri, 7 august 2019, concertul trupei de slasa, LA MAXIMA 79.

Lista completă și detalii despre bilete veți găsi pe http://salsaweek.ro/

 

 

Articolul precedentSimona Halep, decorată cu Steaua României
Articolul următorFOTO VIDEO| Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident la Tortomanu