Pentru prima dată în viaţa lor, 21 de copii, din familii cu posibilități reduse, vin pe Litoralul Românesc! Vor fi cele mai fericite  zile de vacanță din viața lor pentru că vor vedea Marea Neagră  pentru prima dată, în cadrul campaniei #PrimaZiLaMare.

La ediția a doua a campaniei #PrimaZiLaMare vor participa 21 de copii și 3 însoțitori de la Organizația Umanitară Concordia. Copiii cu vârste între 8 și 14 ani, au posibilități materiale reduse, nu sunt bolnavi, unii dintre ai au părinți, alții nu și sunt în grija organizației Concordia.

În  vacanța pe litoral, în peroada 21-24 iunie, copiii vor avea ocazia să se bucure de mare la Mamaia, de concursuri pe plajă alături de Cercetașii Marini, de plimbări pe faleză, dar și de o zi înreagă de distracție la Eforie Aqua Park.

#PrimaZiLaMare face parte dintr-o serie de campanii de responsabilitate sociala derulate de turoperatorul Paralela 45 de-a lungul timpului, care au in prim plan educatia, copiii defavorizati, protejarea mediului si activitatile culturale.

Concordia, organizatie independenta neguvernamentala si non-profit care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma, are o experienta de 25 de ani in Romania.

 

Articolul precedentRegele Ferdinand primește vizita înalților reprezentanți ai Casei Regale a României
Articolul următorAutobuzele etajate intră, de sâmbătă, în programul turistic