Gala Urban Legend 07 All Stars, va avea loc sâmbătă, 25 mai, începând cu ora 20.00, în Sala Sporturilor din Constanţa. 15 meciuri pe stiluri de luptă K1, Box și MMA Strike, vor aduce în ring, în premieră, luptători din școala sporturilorde contact olandeză și română.

“Este ceva wow, cea mai mare gală la care ne puteam gândi. Constanța nu a mai văzut așa ceva, nicio promoție nu a propus astfel de meciuri. Vor fi lupte puternice, un spectacol frumos, cu o sală plină. Să ne gândim că toți sportivii olandezi care vin la Constanța sunt pregătiți de cel mai bun antrenor din lume”, a declarat la conferința de presă Mihai Isop, promotorul și fondatorul galei.

Urban Legend 07 All Stars, reunește cei mai importanți luptători constănțeni, vor fi întâlniri spectaculoase, cu lovituri tehnice și foarte puternice.

“Aștept cu nerăbdare lupta, să reprezint Constanța și România în ring. Sunt ca un tanc, sunt un bombardier și nu mă tem că voi întâlni un olandez, pentru că am mai învins unul cu puțin timp în urmă. O să încerc din răsputeri să închei cu un KO”, a declarat Eduard Chelariu.