Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța informează pacienții că în zilele de 15, 16 și 17 august asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU.

Potrivit legii, nu beneficiază de zile libere acei salariați din sistemul public în care activitatea nu poate fi întreruptă, avându-se în vedere specificul acesteia. Astfel, activitatea din UPU nu va fi afectată de minivacanța care urmează.

„Facem apel la turiști dar și la constănțeni să fie prudenți în trafic, să evite expunerea excesivă la soare și să aibă o alimentație echilibrată, pentru a se bucura o minivacanță reușită”, spun reprezentanţii unității sanitare.

În intervalul 15 – 19 august, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) nu va avea program cu publicul. Măsura respectă Hotărârea Guvernului potrivit căreia zilele de 16 și 17 august sunt zile libere (cu recuperare) pentru salariații din sectorul public. Programul cu pacienții, în Ambulatoriul de Specialitate, va fi reluat luni, 20 august. Conducerea SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța a precizat că a luat măsurile necesare pentru asigurarea stocului de medicamente necesar acestei perioade.

Articolul precedentRestricții de circulație pentru anumite autovehicule pe A2 și DN39, Agigea – Mangalia
Articolul următorFC Viitorul pierde cu 1- 0 meciul cu Dinamo