Constănțenii au prilejul să se întâlnească sâmbătă, 19 mai, de la ora 19.00, cu o piesa  „Gin Rummy“, a unui dramaturg american contemporan, David Coburn, într-o distribuție care constituie o garanție pentru succes.

Spectacolul „Gin Rummy” (The Gin Game, titlul original), de David Coburn, a fost distinsă cu Premiul Pulitzer pentru dramaturgie  în anul 1978.

În cele două roluri, Fonsia Dorsey și Weller Martin,  se vor confrunta Nina Udrescu și Liviu Manolache, doi actori cu identități conturate în zeci de ani de actorie și în mulțimea de roluri jucate. Regia spectacolului și ilustrația muzicală sunt realizate de Liviu Manolache, iar scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu Jianu.

Textul dramaturgului american este paradoxal prin comicul pe care îl extrage dintr-o situație realmente dramatică. Doi pensionari internați într-un sanatoriu se angajează într-un pasionant joc de cărți, situație care generează, pe de o parte, umorul, dar scoate la iveală și dramele celor doi oameni singuri.

 

Articolul precedentMașină răsturnată în Constanța.Intervin medicii
Articolul următorDrifturi într-o parcare din Portul Constanța