Un copil în vârstă de 7 ani a murit înecat, luni seară, pe plaja Modern din Constanța după ce, duminică, un alt minor, de 14 ani, a fost dat dispărut în apele mării, pe plaja de la Corbu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanţa, în jurul orei 20.00, copilul de șapte ani a fost adus de valuri la țărm, inconștient, pe plaja Modern din Constanța. Copilul este dintr-o comuna constănțeană Dobromir, iar pe plaja Modern se află și sora acestuia.

La fața locului s-au deplasat pompierii ISU şi cadrele medicale de la Ambulanță, fiind început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, după câteva zeci de minte de încercări, cadrele medicale au declarat decesul.

Un alt copil, în vârstă de 14 ani, a fost dat dispărut, duminică, după ce a intrat în apele mării pe plaja Corbu din județul Constanța, el a fost căutat, timp de două zile de către scafandri ai ISU Constanța. Căutările au fost abandonate la căderea nopții, urmând să fie reluate marți dimineață.

Articolul precedentMilitar căutat după ce ar fi dispărut de pe plaja Corbu
Articolul următorMagie și fast regal în Dobrogea. Trenul Regal porneşte într-o călătorie simbolică pe ruta Fetești-Cernavodă- Medgidia-Constanța