Sâmbătă, 8 octombrie 2022, ora 12:25, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de drumul național DN 24, în localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, au surprins cu aparatul radar un autoturism, înmatriculat în municipiul București, circulând cu o viteză de 152 km/h, pe un sector de drum unde limita legală admisă este de 50 km/h.

Autoturismul a fost depistat și oprit, în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, în zona Școlii nr. 2 Dimitrie Cantemir din municipiul Vaslui. La momentul identificării acestuia, la volan se afla un bărbat iar pe locul din dreapta fața, o femeie. Ulterior, în momentul legitimării, polițiștii au constatat că cele 2 persoane au făcut schimb de locuri, la volan trecând o femeie de 41 de ani din municipiul Tulcea.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul de 44 de ani, din municipiul Constanța, avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

          Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentTopul alimentelor ce pot stimula buna dispoziție
Articolul următorConstanța. Un tânăr a fost lovit mortal de tren