Un bărbat din Chitila și-a ucis, vineri dimineața soția, după ce a înjunghiat-o cu un cuțit, apoi a vrut să-și pună capăt zilelor, tăindu-și venele. Din decembrie 2019, femeia avea un ordin de protecție împotriva celui care a omorât-o.

Potrivit polițiștilor din Ilfov, ”în cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.
Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.
Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”.

Articolul precedent40 de școli rămân închise în județul Constanța
Articolul următorEvenimente de weekend în siguranță