Premieră în fotbalul românesc! Vor fi permise 5 schimbări în timpul unui meci de fotbal din 2020! Federația Română de Fotbal a anunțat că va implementa în competițiile interne această modificare în Legile Jocului, avansată de FIFA și IFAB pe fondul pandemiei de coronavirus, scrie realitateasportiva.net

Pentru a nu afecta cursivitatea jocului, cele 5 înlocuiri vor fi realizate în cel mult 3 momente de întrerupere a partidei.

Această regulă va putea fi aplicată în competițiile aflate în desfășurare sau care urmează să debuteze și să se finalizeze până la 31 decembrie 2020, potrivit FRF.

“Acest amendament temporar intră în vigoare imediat. Acesta a fost conceput ținând cont de impactul pe care îl pot avea asupra jucătorilor comprimarea calendarului competițional și posibilitatea disputării jocurilor, până la finalul anului, în cele mai diverse condiții meteo.

Regula celor 5 schimbări permise pe durata unui joc a fost testată în cadrul calificărilor pentru viitoarea ediție a Campionatului European U21, care au debutat în toamna anului trecut“, se mai arată în comunicatul FRF.

 

Articolul precedentCentrala Nucleară de la Cernavodă va opri Unitatea 1 începând din 20 iunie
Articolul următorExplozie la Corbu. Femeie scoasă de sub dărâmăturile casei