Doi turiști străini, au fost loviți de un șofer beat pe o trecere pentru pietoni din Năvodari, conducătorul auto fugind apoi de la locul faptei. El a fost identificat ulterior la domiciliu.

Potrivit polițiștilor, duminică dimineață, în jurul orei 03.00, un bărbat, de 31 de ani a condus un autoturism pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre Constanța către Năvodari și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, a surprins si accidentat ușor doi tineri, un bărbat de 20 și o fată de 18 ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, din stânga conducătorului auto. Tânărul de 20 de ani, care este cetățean olandez, și fata de 18 ani, ce are dublă cetățenie, româno-olandeză, au fost răniți ușor. După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, dar a fost prins, în jurul orei 07.30, la domiciliu.

Polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice – 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. El este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentSute de sancțiuni aplicate de polițiștii constănțeni într-o singură zi
Articolul următorPlata amenzilor către SPIT Constanța se poate face și online