Deși nu avea permis și băuse bine, un constănțean s-a urcat la volanul unei mașini. Polițiștii l-au depistat pe Autostrada A2 și acum are probleme cu legea.

Polițiștii din cadrul Brigăzii  Autostrăzi – Biroul  de  Politie  Autostrada A 2  București – Constanța,  au depistat în trafic, la  km 47,  pe  sensul  de mers  către  București,  un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Constanța, județul Constanța, cu dreptul de a conduce anulat.

De asemenea, întrucât emana halena alcoolica s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.26 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, totodată, față de acesta s-a dispuns măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 14 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

 

 

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentZiua Națională a Lecturii.Proiect inedit la Constanța
Articolul următorElena Udrea rupe tăcerea: primul INTERVIU din închisoare. Anca Alexandrescu: Avem DOCUMENTELE SECRETE care dinamitează România! Și este abia începutul!