FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit în cadrul ultimei etape din sezonul regulat, la Ovidiu, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 2-0.

Sub comanda lui Cătălin Anghel, Viitorul a avut o ocazie uriașă chiar în debutul meciului, prin George Ganea. Medieșenii au deschis scorul în minutul 28, prin fostul jucător al Viitorului, Larie, iar peste 11 minute, Valente a făcut 2-0, după o gafă a lui Ciobanu.

„Avem două victorii, multe egaluri, dar și înfrângeri, asta e explicația. Trebuie să învățăm din nou să atacăm, în stilul nostru, iar faza de apărare e la fel de importantă, să fim la fel de disciplinați tactic. E mult de muncă. Ne asumăm asta, o facem împreună. 

Sunt multe de pus la punct, suntem conștienți. Vom face tot posibilul să punem lucrurile la punct cât mai rapid. Sper să facem rapid progresul. 100% vom reveni la filosofia clubului (n.r. miza pe fotbaliștii tineri), asta se va întâmpla. E personal nu vreau să comentez ce a fost și ce a contat până acum, vreau să mă gândesc doar la ce va fi. Meciul de azi ne demonstrează că avem multe de schimbat, de la partea fotbalistică, la cea mentală”, a declarat Cătălin Anghel. 

Sursa: Realitatea de Sibiu