O amendă de 3000 de lei a fost aplicată de către jandarmii din Cernavodă pentru transportul unei cantității de peste cinci metri cubi de lemne, având avizul de însoțire cu valabilitatea expirată.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului Județean Constanța, aflat în misiune în cursul serii trecute pe raza orașului Cernavodă, a observat, în jurul orei 17.30, o autocamionetă încărcată cu lemne, staționând pe strada Răsăritului. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că pentru lemnele transportate, șoferul autovehiculului avea avizul de însoțire expirat.
În acest context, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor Ocolului Silvic Cernavodă pentru a măsura materialul lemnos în vederea încadrării juridice a faptei, în urma măsurătorilor rezultând o cantitate de 5,3 metri cubi.

Întrucât fapta este prevăzută de Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, șoferul autoutilitarei a fost sancționat cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, lemnele fiind predate reprezentanților Ocolului Silvic Cernavodă.

Articolul precedentScandal pe o stradă din Cernavodă: doi răniți au ajuns la spital
Articolul următorZeci de copii au participat la campania Curățăm Constanța Noastră