Trei copii cu vârste între doi și șase ani și-au pierdut viața, marți dimineață, într-o locuință din Sectorul 5 al Capitalei, în urma unui incendiu izbucnit în încăperea în care se aflau micuții. Mai exact, se pare că patul în care dormeau copiii ar fi luat foc. Pentru moment nu se cunosc cauzele producerii incendiului. 

Din primele informații, cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 este chiar mama copiilor. Femeia a semnalat că una din camerele imobilului în care locuia împreună cu cei trei copii a luat foc.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5,35, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din strada Surduc, Sectorul 5”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) într-un comunicat remis presei.

Primele echipaje de intervenţie ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins şi că se manifestase la un pat.

„Au fost identificate trei victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora”, arată sursa citată.

La incendiu au intervenit patru ambulanțe SMURD, trei autospeciale de stingere și un echipaj de descarcerare.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFOTO Impact violent la ieșire din Mamaia Nord
Articolul următorIncendiu violent în Babadag