Cadavrul copilului de opt ani, dispărut în urmă cu aproape o săptămână din localitatea Pecineaga, a fost descoperit, vineri, într-unul din bazinele de colectare provenite de la complexul zootehnic de creștere a porcilor din zonă.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, trupul unui copil a fost descoperit, vineri dimineață, într-unul din bazinele de colectare provenite de la complexul zootehnic de creștere a porcilor de la marginea localității Pecineaga. Corpul copilului a fost văzut de doi paznici, plutind la suprafață. „Va fi transportat la morgă pentru stabilirea identității și pentru necropsie și stabilirea cauzelor decesului”, au transmis sursele citate.

Zeci de pompieri au acționat timp de două zile cu motopompe pentru extragerea dejecțiilor din bazinele de colectare de lângă Pecineaga. Tot acolo au intervenit și scafandri, dar și polițiști de frontieră cu un sonar, dar operațiunea a fost încheiată fără succes, miercuri seară. Surse neoficiale spun că trupul copilului a fost găsit în primul dintre aceste bazine.

Poliţiştii din Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitate. Băiatul a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă.