71 de copii vor participa la etapa finala a proiectului ” Tineri împotriva corupției – Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate”, găzduită de Centrul de Agrement Eforie Nord ”Luminița”, în perioada  13 – 19.08.2018. Etapele eliminatorii s-au desfășurat la Piatra Neamț și Sibiu, respectiv Centrele de Agrement Oglinzi și Râul Sadului.

Competiția, va pune față în față echipe din județele Neamț, Sibiu și Constanța ce vor dezbate teme de interes din domeniu, contribuind la formarea, dezvoltarea şi exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare în spațiul public, precum şi la dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice a tinerilor participanti.

Vor fi organizatede activități în incinta Centrului de tineret Ion Creangă din Tuzla, vor vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și Nava Școală Mircea.

Competiția este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Consiliul Județean Constanța, Direcția Generală Anticorupție prin Serviciul Județean Anticorupție Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța

 

Articolul precedent4 mașini implicate într-un accident rutier. 2 persoane rănite grav
Articolul următorTragedie la Sulina: Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în Dunăre