Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a atacat o femeie într-o stație de autobuz din Constanța, lovind-o cu pumnul în fața și apoi încercând să o violeze.

Potrivit polițiștilor constănțeni, poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi să intervină, duminică seara, în urma producerii unui scandal pe strada Timonei din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța. Acesta a lovit o femeie cu pumnul în față, iar apoi ar fi încercat să o violeze.
Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Ulterior, el a solicitat asistență medicală și a mers însoțit de polițiști la spital. După ce a fost transportat la spital pentru asistență medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri, iar luni dimineață a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol. A fost introdus în Arestul IPJ Constanța.
Bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat în anul 2007, la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Articolul precedentFOTO| FC Viitorul, victoria cu numărul 100 în Liga 1
Articolul următorAmenzi de peste 100 de mii de lei aplicate de pompieri pe litoral