Stere Halep, tatăl Simonei Halep, face prima declarație după scandalul de dopaj. Acesta a declarat că are încredere totală în fiica sa și că nu are detalii despre acuzațiile care i se aduc campioanei. Sportiva este suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. 

Vizibil afectat, tatăl Simonei Halep face declarații la două zile de la apariția scandalului de dopaj. El susține că are încredere sută la sută în fiica sa.

Sportiva a declarat că se simte trădată și că va lupta pentru a dovedi că nu a luat conştient substanţa interzisă. Ea a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată, la ediția US Open din acest an, cu roxadustat, un medicament anti-anemie.

Între timp, au apărut tot felul de controverse. Medicii spun că substanța depistată nu putea ajunge accidental în corpul Simonei, dar putea fi administrată, fără ca ea să știe. Tenismena riscă acum o suspendare de până la patru ani, conform Codului Mondial Antidoping. Sportivii pot obține o reducere a pedepsei, probabil până la trei ani, dacă recunosc și își acceptă sancțiunea. 

Articolul precedentMesele pline de Sărbători riscă să devină ISTORIE! Valul de SCUMPIRI bate statistica oficială: prețurile au explodat. Previziuni sumbre pentru final de an
Articolul următorVasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării după declarațiile controversate referitoare la Rusia