Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va umple de culoare și parfum, începând de joi, odată cu deschiderea Târgului „Constanța cu flori”. Târgul va fi deschis publicului, gratuit, până duminică, 29 septembrie.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor, în intervalul orar 11.00 – 19.00, se numără lavanda, crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră. Totodată, cei prezenți la târg vor putea să cumpere produse apicole, dar și plante medicinale.
Producătorii alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.
Intrarea la eveniment este liberă.

Articolul precedentMașinile pot fi lăsate gratuit, în anumite intervale orare, în parcările din Constanța
Articolul următorYacht Fish Delta se deschide pe 26 septembrie