Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Ostrov au depistat, în zona de competență, un bărbat care transporta cu un autoturism cantitatea de 200 kilograme de pește, fără documente legale.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Ostrov, aflându-se, miercuri noapte, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localității Lipnița, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Ialomița.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în habitaclul autovehiculului, 200 de kilograme de pește, din specii diferite, în stare proaspătă, pentru care bărbatul nu deținea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentDonare de sânge la biserica „Sf. Vasile cel Mare” din Constanța
Articolul următorSemaforul de la trecerea de pietoni din Tomis 3 a fost pus în funcţiune