Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, că în şedinţa Executivului va fi aprobată o măsură importantă pentru persoanele şi cuplurile infertile care doresc să aibă copii. Potrivit lui Ciolacu, acestea vor putea beneficia de sprijin de până la 15.000 de lei pentru asigurarea medicamentelor şi procedurilor de specialitate în ţară. În acest sens, va fi suplimentat bugetul Ministerului cu 150 de milioane lei, pentru a acoperi aproximativ 10.000 de beneficiari.

”Luăm o măsură importantă pentru persoanele şi cuplurile infertile care doresc să aibă copii”, a anunţat, joi, Marcel Ciolacu. Şeful Executivului a precizat că aceştia vor putea beneficia de sprijin de până la 15.000 de lei pentru asigurarea medicamentelor şi procedurilor de specialitate în ţară. ”Suplimentăm bugetul Ministerului cu 150 de milioane lei, astfel încât să acoperim aproximativ 10.000 de beneficiari”, a mai spus premierul.

Articolul precedentȘoferii care nu-și preschimbă talonul sau permisul pot fi amendați de polițiștii de la Înmatriculări
Articolul următorReabilitarea termică a blocurilor, finanțată în proporţie de 90% din fonduri europene nerambursabile. Iohannis a promulgat legea