Aparatură nouă pentru secția Anestezie Terapie Intensivă din cadrul SCJU”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Șperanțe în plus pentru pacienții aflați în stare gravă, internați în secția Anestezie Terapie Intensivă și compartimentul  ATI Copii. Fiecare pat dispune, în momentul de față, de monitor și ventilator, stație centrală de injectomate și pompe volumetrice. In această perioadă Spitalul Clinic Județean de Urgență  “Sf. Apostol Andrei ” Constanța a fost dotat cu aparatură de top constând în: 42 monitoare funcții vitale, 24 ventilatoare (medii și ultraperformante),3 stații centrale

Bunurile au fost achiziționate în cadrul unui program derulat de către Ministerul Sănătății și Banca Mondială . Intregul personal din cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă și compartimentului Anestezie Terapie Intensivă Copii a fost special instruit pentru a exploata corect aparatura primită.

Stațiile centrale asigură monitorizarea centralizată a pacienților critici. Practic, toate monitoarele din salon sunt vizibile  în același timp, pe un singur ecran . Medicii si asistentele pot vizualiza concomitent parametrii funcțiilor vitale la toți pacienții din salon.

Gradul de siguranță al pacienților critici internați în secția ATI și compartimentul  ATI copii, din cadrul SCJU “Sf. Apostol Andrei ”, a crescut considerabil în urma programului derulat de către Ministerul Sănătății și Banca Mondială.

Articolul precedentRegata Halloween la Techighiol
Articolul următorCartiere constănțene rămase fără căldură și apă caldă