Un tânăr de 26 de ani, fără permis de conducere, a fost prins de polițiștii constănțeni, după ce l-au urmărit în trafic, abia după ce a intrat cu mașina într-un gard de beton.

Astfel, miercuri dimineață, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au observat în trafic un autoturism deplasându-se pe strada Soveja, din municipiu, iar în timpul efectuării unui viraj către strada Izvor, acesta a încălcat marcajul dublu continuu. Agenții au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat, fiind urmărit de patrula de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Semănătorului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul valonului, iar mașina s-a izbit de un gard din beton al unui imobil, situat pe aceeași stradă.

Bărbatul aflat la volan, împreună cu ceilalți patru ocupanți ai vehiculului, au părăsit locul accidentului, dar au fost prinși și identificați după aproximativ 300 de metri de către polițiști.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat, de 26 de ani, din orașul Murfatlar, județul Constanța și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare, polițiștii din cadrul Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentVIDEO| Prins la volan cu permisul suspendat
Articolul următorConstănțean reținut de polițiștii doljeni după ce a furat bani din casa unui bătrân