Alegerile locale de duminică nu s-au încheiat nici astăzi în orașul Negru Vodă din Constanța, acolo unde candidatul AUR, Mihai Argintaru, a câștigat Primăria. Acesta a obținut 41,64% din voturile cetățenilor, în timp ce primarul Petre Urziceanu a obținut 38,11%.

Cu toate acestea, reprezentanții PNL nu vor să accepte înfrângerea. Până la ora actuală, doar în cursul zilei de marți, 11 iunie, voturile de la secția 335 din Negru Vodă au fost renumărate de trei ori. Totul la solicitarea reprezentanților PNL. De fiecare dată, numărul de voturi a fost același.

Practic, de duminică și până astăzi, reprezentanții PNL blochează absolut întreg procesul de votare, doar pentru a încerca să nu câștige candidatul AUR.
Dincolo de problemele privind procesul de votare pe care le cauzează, reprezentanții PNL dau peste cap și funcționarea instituției de învățământ unde este secția de votare.

Luni și marți elevii nu au putut merge la școală din cauză că PNL nu acceptă înfrângerea în alegerile locale de la Negru Vodă.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentEURO 2024: Inteligența Artificială a prezis cine va câștiga trofeul
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET