Trei cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera în România,  au fost depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, ascunși în remorca unui autocamion. Au fost trimiși în Bulgaria pentru cercetări.

     În data de 09.03.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean din Republica Moldova care conducea un autocamion cu semiremorcă, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu sticle din Azerbaidjan pentru Moldova.
    În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit ascunşi în compartimentul marfă al semiremorcii trei cetățeni străini. Cu ocazia verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 25 si 45 de ani.
Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza  Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentAtenție, șoferi! Transport agabaritic pe ruta A1- Agigea Port
Articolul următorVIDEO Camion plin cu tuburi de azbociment furate din Tulcea, depistat la Cernavodă