​Simona Halep a anunțat luni, îtr-o postare pe Instastory că a suferit o intervenție chirurgicală din cauza problemelor de respiraţie. Aceasta va avea nevoie de o pauză de câteva săptămâni până la reluarea antrenamentelor.

„Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

Operația suferită de Simona Halep a costat 5.200 de euro. Intervenția chirurgicală a fost efectuată de medicul Daniel Popescu.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFuneraliile Reginei Elisabeta a II-a | Catedrala din Edinburgh s-a deschis pentru public, oamenii stau la cozi uriașe
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET