Sâmbătă, 23 iunie 2018, Eforie Aqua Park, cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului, dă startul unui nou sezon de petreceri acvatice. Atât copiii, cât și adulții sunt așteptați zilnic, începând cu ora 9.00, să se bucure de soare în compania unei echipe minunate de animatori.

Iubitorii de adrenalină au la dispoziție tobogane de mare viteză, copiii vor fi cu siguranță fascinați de numeroasele locuri de joacă, iar cei care doresc să se relaxeze sunt invitați pe baldachine în zona VIP. Una dintre atracțiile principale ale parcului acvatic este marele jacuzzi, cu o capacitate de peste 25 persoane.

Programul zilnic de activități nu va lăsa, cu siguranță, pe nimeni să se plictisească. Dans alături de animatori, ore de zumba, petreceri pentru copii, facepainting, curse rodeo, magicieni, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, concerte susținute de nume sonore din Romania și tombole cu premii. Toate acestea vă așteapta dacă vă decideți să vă petreceți o zi la Eforie Aqua Park.

Dacă doriți să descoperiți și alte secrete din regatul apelor, sunteți așteptați la Eforie Aqua Park, în stațiunea Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotel Europa și Lacul Belona.

 

 

Articolul precedentGigi Chiru, trimis în judecată pentru accidentul mortal din clubul The One din Eforie
Articolul următorFC Viitorul va disputa șase meciuri amicale în Polonia