Eforie Aqua Park este destinația perfectă pentru o zi de vacanță de vară fără griji și plină de adrenalină.Un loc plin de viaţă, cu numeroase atracţii pentru copii, adolescenți şi adulţi cu suflet de copil.

Încă de la prima oră a dimineţii, copiii sunt întâmpinaţi la Eforie Aqua Park de personaje din desene animate şi sunt invitaţi să se bucure de atracţiile din “Regatul apelor”. Pe tot parcursul zilei, prichindeii sunt ademeniţi la joacă de animatorii parcului. Super eroi, magicieni, ursuleţi, chiar şi Alba ca Zăpada. Cu toţii şi-au unit forţele pentru a le asigura celor mici o vacanţă de poveste! Cei mari nu sunt lăsaţi de-o parte. Pot participa la ore de aqua zumba şi sunt antrenaţi de dimineaţă până seara în numeroase concursuri cu premii.

La Eforie Aqua Park aveti ocazia sa gustati cate putin din atmosfera de poveste creata de cele sapte baruri tematice: Toyo, El Greco, Sombrero, Arthur, Western, Ramses si Underwater. Pe langa cocktailuri racoroase, puteti lua masa in zona  de restaurante.

Iubitorii de adrenalină au la dispoziție nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de şezlonguri şi baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona. Zâmbetele sunt specialitatea casei!

Articolul precedentAccident spectaculos. BMW răsturnat după impactul cu doi copaci
Articolul următorTragedie la Techirghiol