FC Farul

 FC Farul a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat acasă cu Petrolul Ploiești, în etapa a-IV-a din liga a doua.

Meciul s-a terminat la lumina telefoanelor aprinse de suporteri, în ultimele minute vizibilitatea fiind redusă din cauza absenţei nocturnei de pe Stadionul Farul.

Petrolul a dominat mai mult în prima repriză deși a irosit ocazii mari. În partea a doua a jocului, Farul a avut o mare ocazie de a înscrie, în minutul 71, Hordouan a șutat de la 16 metri, dar portarul Lungu a respins mingea care se îndreptad sub bara transversală.

„A fost partidă echilibrată, cu excepția unei părți din prima repriză, când ploieștenii și-au creat câteva ocazii, și cred că rezultatul este echitabil. În a doua repriză, am fost echipa care a stat mai sus, am recuperat foarte multe mingi, am avut și câteva oportunități de a marca. Mi-am dorit să câștigăm această partidă, dar până la urmă am întâlnit o echipă care are în componență jucători cu foarte mare experiență. Noi avem jucători tineri, care se antrenează foarte bine, care respectă ceea ce facem la antrenament, iar asta se vede. Chiar dacă nu reușim să câștigăm, încercăm să fim greu de bătut,” a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul.

“Vreau să-l felicit pe Ianis că într-un timp foarte scurt a făcut o echipă bună. Până la urmă a fost un rezultat echitabil. Dacă eram mai lucizi. Sunt dezamăgit de rezultat, dar am văzut dorinţă din partea jucătorilor. Mă uitam să văd când se aprinde nocturna, dar am aflat că este dificil să se mai aprindă, pentru că nu mai sunt cabluri”, a spus antrenorul oaspeţilor, Flavius Stoican.

In clasamentul Ligii a doua, FC Farul se află pe locul 13 cu 5 puncte, după o victorie, două egaluri și o înfrângere.

Farul o va întâlni în Cupa României pe Victoria Cumpăna joi, 29 august, ora 20:00 iar în următoarea etapă a Ligii a doua pe Turris-Oltul Turnu Măgurele, duminică, 1 septembrie, ora 18:00, în deplasare.

Articolul precedentDan Barna la Constanța. Primul miting de strângere de semnături pentru prezidențiale
Articolul următor„Seară de Jazz” la malul mării