Polițiștii locali constănțeni au aplicat, joi, 258 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 52.000 de lei. Dintre acestea, 46 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale.

De asemenea, potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, alte 20 de abateri au fost pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartiere, 56 de sancțiuni au fost aplicate pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, fiind constatate și 63 de încălcări ale legislației rutiere.

Totodată, în zona centrală a orașului, pe Bulevardul Tomis, poliţiştii locali au depistat o persoană care condusese un autoturism și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale”, spun reprezentanții direcției.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, Direcția Generală Poliția Locală Constanța solicită cetățenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142 (WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

Articolul precedentAtenție pescari. Prelungirea valabilității actelor de reglementare pentru pescuit
Articolul următorBoboteaza și Soborul Sfântului Ioan Botezătorul în Arhiepiscopia Tomisului