Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

Un bărbat, de 22 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

 

La data de 2 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 3 persoane (2 bărbați și o femeie), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 9.000 de lei.

 

În noaptea de 1/2 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că pe numele acestuia era instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPericol în trafic. Şoferi prinşi băuţi la volan sau fără permis 
Articolul următorSorin Cîmpeanu după protestul „cu sorcova” al elevilor și părinților la Ministerul Educației. Ce a promis