FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi Sf.Gheorghe din cadrul etapei  a 12-a a Ligii 1. Partida se va desfașura pe  stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 21.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei – tribuna I, 20 lei – tribuna a II-a, 10 lei – peluza I şi peluza a II-a. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. În ziua meciului la stadionul „Central” se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

La meciul FC Viitorul – SEPSI Sf. Gheorghe clubul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur – retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă (20 octombrie 2018), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

 

Articolul precedentRADET Constanța se pregătește să dea drumul la căldură
Articolul următorDosar penal după ce a condus beat și a dat cu basculanta-n gard