Rezultatele finale la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar sesiunea 2018, au fost afișate pe site-ul Ministerului Educației.

Potrivi ISJ Constanța, pe tranşe de note, situaţia finală are următoarea configuraţie: 584 de candidaţi au obţinut note peste 5 (34,78%), 240  de candidaţi au obţinut note între 5 și 7 ( 38.78%), 344 de candidaţi – note peste 7(49,85%).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul https://titularizare.edu.ro/

 

Articolul precedentTeatrul de vară din Costineşti se redeschide după renovare
Articolul următorAnatolian Food Festival. Secretele bucătăriei turcești