Un bărbat din Medgidia a fost reținut de polițiști după ce l-a bătut rău pe bătrânul la care locuia în gazdă, victima murind după 10 zile în spital din cauza rănilor suferite.

Incidentul s-a petrecut în data de 13 iunie, la domiciliul bătrânului, unde bărbatul de 31 de ani, locuia împreună cu concubina lui. Polițiștii spun că în ziua respectivă, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul l-a bătut crunt pe bătrând, provocându-i răni grave. Vârstnicul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar cazul a fost cercetat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fiind vorba despre loviri sau alte violențe.

Ulterior, la data de 24 iunie, victima a murit în spital, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliției Județene. În cursul acestei zile el va fi prezentat unei instanțe a Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, acuzat fiind de săvârșirea infracțiunii de omor.

Articolul precedentJandarmii constănțeni omagiază Drapelul Național
Articolul următorSpiritul „Mircea” pentru a doua oară în porturile Muntenegrului