Săptămâna aceasta pe bulevardul Mamaia se lucrează la partea carosabilă cu utilaje pentru frezarea stratului de uzură și asfaltare. Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Pescărie și intersecția cu strada Zorelelor și strada Soveja, pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia spre Delfinariu. Se va decoperta stratul de asfalt și se va așterne unul nou, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median cu spațiu verde.  

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial începând din noaptea aceasta până sâmbătă, 19 mai 2022, în intervalul orar 21:00-05:00.  

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentComunicat al Consiliului de Onoare al Clubului de Presă – Situația Caselor de Presă cu probleme
Articolul următorBacalaureat 2023: Începe sesiunea specială a examenului pentru olimpici