Viorica Dăncilă, candidatul la alegerile prezidențiale din partea Partidului Social Democrat, se va afla, joi, în județul Constanța, unde va avea o serie de întâlniri electorale. Din acest motiv, începând de miercuri, de la ora 18.00, și până joi, la ora 20.00, se vor institui restricții de trafic în zona Casa de Cultură din Constanța.

Programul candidatului PSD în județul Constanța va începe la ora 10.00, cu o întâlnire electorală cu cetățenii din zona de Nord a județului, ce va fi organizată pe terenul de sport din comuna Ciobanu. Au fost invitați să participe cetățeni din Ciobanu, Hârșova, Saraiu, Gârliciu, Horia, Ghindărești, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Siliștea, Pantelimon și Grădina.
Apoi, la ora 13.30, pe stadionul din orașul Murfatlar, Viorica Dăncilă va avea întâlnire electorală cu cetățenii din zona centrală a județului. Participă cetățeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocârlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni și Peștera.
Ulterior, de la ora 18.30, fostul premier vine în Constanța, unde, la Casa de Cultură a Sindicatelor, îi va întâlni pe alegătorii din zona de Sud a județului – Mangalia, Năvodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu și Tuzla.

Din acest motiv, începând de miercuri, de la ora 18.00, și până joi, la ora 20.00, se vor institui restricții de trafic în zona Casa de Cultură din Constanța. Traficul rutier va fi restricționat pe banda întâi de circulație de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L. Caragiale, precum și în zona parcărilor în spic aflate pe tronsonul menționat. Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcările aflate pe strada I.L. Caragiale, pe tronsonul delimitat de intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la bariera de acces în parcarea Casei de Cultură Constanța.

Articolul precedentSeniorii Constanței vor fi premiați, marți, la Casa de Cultură
Articolul următorCetățenii moldoveni își pot vota parlamentarii și la secții organizate în Constanța