Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 25 septembrie, o acțiune cu efective mărite, pe drumurile județene din Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere în vigoare.

  Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, nu poartă centura de siguranță, respectiv care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților, efectuate în decursul a 4 ore, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei, dintre care 58 pentru depășirea limitei de viteză și 4 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 20 de permise de conducere, dintre care 18 pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale și 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentUn MEDICAMENT esențial pentru pacienții care necesită intervenții chirurgicale lipsește din spitale: OPERAȚII amânate
Articolul următorCod galben de fenomene EXTREME. Județele lovite de ploi violente. Zonele unde temperaturile urcă la 29 de grade – HARTA