Razie de amploare a polițiștilor în Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 1.300 de autovehicule au fost oprite în trafic iar șoferii  au fost puși să sufle în fiolă pentru alcool sau pentru droguri.

Peste 123 de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Constanța, din cadrul secțiilor de Poliție urbană, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat astăzi, în intervalul orar 00.00-06.00, o acțiune pe linia conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Au fost controlate peste 1.300 de autovehicule și au fost întocmite 6 dosare penale.Valoarea sancţiunilor este de 53.800 de lei.

În urma controalelor, polițiștii constănțeni au constatat 6 infracțiuni, dintre care 5 contra siguranței circulației pe drumurile publice. Au fost legitimate peste 1.500 de persoane şi au fost controlate 1.332 de autovehicule, fiind aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, dintre care 85 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentHC Dobrogea Sud, eliminată dramatic din Cupa EHF
Articolul următorAccident pe strada Mihai Vilteazu. Mașină proiectată într-o casă