Acțiune cu efective mărite, în municipiul Constanța, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere celorlalți participanți la trafic, indiferent că vorbim despre autovehicule sau pietoni. 

În doar 4 ore, polițiștii rutieri au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care 6 pentru neacordarea de prioritate auto și 7 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.  De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. 

De la începutul anului și până în prezent, în municipiul Constanța au fost înregistrate 409 accidente rutiere, soldate cu 15 persoane decedate. Din totalul accidentelor rutiere înregistrate, peste 130 au avut drept cauză neacordarea de prioritate. 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentPercheziții ale polițiștilor de la transporturi. Un bărbat reținut
Articolul următorReghecampf, încă un gest RUȘINOS: Încercări disperate de intimidare a fostei soții, Anamaria Prodan. Cine vrea „capul” impresarei?