Anchetă la o școală din Constanța după ce un profesor de muzică ar fi postat pe Facebook o înregistrare din vestiarul fetelor, cu eleve de clasa a VII-a echipându-se pentru ora de sport.

Potrivit polițiștilor constănțeni, plângerea a fost făcută joi, chiar de către conducerea unității de învățământ, dar incidentul s-ar fi petrecut în data de 5 octombrie. „La Secția 4 Poliție Constanța a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii Generale Nr 39 Nicolae Tonitza, prin care am fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii – eleve ce se pregăteau pentru ora de educație fizică, iar ulterior le-ar fi postat pe o rețea de socializare”, au precizat polițiștii constănțeni.

Sursele citate au mai precizat că ar fi vorba despre profesorul de muzică, un bărbat de 34 de ani, iar fetele care apar în imaginile postate pe Facebook ar fi eleve de clasa a VII-a, cu vârste de 13 şi 14 ani.

În momentul de față poliţiştii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.

Update

Potrivit informațiilor furnizate de Arhiepiscopia Tomisului, bărbatul este și călugăr. „Urmare a celor întâmplate călugărul diacon Calinic nu mai slujește în Arhiepiscopia Tomisului”, au spus reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. Ei au precizat că bărbatul era apreciat pentru „activitatea lui muzicală frumoasă”. „Dacă vor apărea date noi poate fi deferit consistoriului monahal. Deocamdată și noi suntem surprinși. Era apreciat pentru activitatea lui muzicală frumoasă. Nu se aștepta nimeni la asemenea faptă”.

Articolul precedentMaraton de caiac pe Lacul Tăbăcărie. Startul va fi dat de Ivan Patzaichin
Articolul următorDumitru Costin despre Legea Pensiilor: Să vedem în ce măsură acest proiect va putea să fie susținut financiar