Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea, produse pentru igienă personală, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 60.000 lei dacă ar fi fost originale.

În data de 17.05.2018, poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali, au participat la controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății este cetăţeanul român P.C., în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în București.

În urma controlului, au fost descoperite 10.000 seturi produse pentru igienă personală (periuțe de dinți și tuburi cu pastă de dinți) ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 60.000 lei, au fost ridicate de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Articolul precedentIncident la Eforie Nord. Plafonul unei bănci s-a prabusit. (Video)
Articolul următorPersoană cu handicap a ajuns la spital din cauza unei canalizari