Trei bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, în timp ce încărcau într-un autovehicul, recipiente cu motorină furată dintr-un vagon. Valoarea totală a prejudiciului se ridică la aproximativ 28.000 de lei.

Potrivit polițiștilor din cercetări a reieșit faptul că unul dintre vagoanele aflate în componența unui tren care transporta produse petroliere avea rupt sigiliul de la vana de descărcare. De asemenea, pe terasamentul căii ferate s-au descoperit urme de produs petrolier. În urma verificărilor a reieșit faptul că furtul ar fi fost comis de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani. Astfel, la data de 19 octombrie , aceștia au fost surprinși în flagrant delict în timp ce încărcau într-un autovehicul, recipiente din plastic care conțineau produs petrolier.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și complicitate la furt calificat.

 

Articolul precedentVreme perfectă pentru plimbare la malul mării
Articolul următorRegal de teatru și balet la Constanța. Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului deschis de Carmina Burana