Jandarmii au surprins în Vama Veche trei persoane care aveau în buzunare și într-o borsetă, pliculețe cu substanțe halucinogene și o cutiuță dreptunghiulară cu substanță vegetală verde, sub formă de muguri.

Jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranței publice în Vama Veche, au observat, vineri dimineață, în jurul orei 01.00, pe plajă, lângă o terasă, trei tineri cu un comportament suspect, care au început să se agite la vederea echipajului. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, într-o borsetă și în buzunare, jandarmii au mai găsit, un aparat de mărunțit tip grinder, șapte pliculețe autosigilante cu substanță sub formă de granule, culoarea maro deschis, două pliculețe autosigilante transparente cu câte două comprimate hexagonale fiecare, un pliculeț cu substanță sub formă de pulbere albă și o cutiuță dreptunghiulară cu substanță vegetală verde, sub formă de muguri.

Pliculețele autosigilante, griderul și cutiuța cu substanță vegetală găsite asupra acestora vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentRATC instalează panouri de informare, călătorii urmând să știe cât au de așteptat în stații
Articolul următorConstanța, în top 10 județe cu cele mai multe cuiburi de berze albe din țară