Primăria Constanța organizează o licitația publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Stațiunea Mamaia, pentru desfășurarea de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2019.

Licitația va fi organizată în data de 16 aprilie, la sediul din bd. Tomis nr. 51, pentru activități fotografice, de la ora 10.00, respectiv, închiriere echipamente sportive (karturi simple cu pedale), de la ora 13.00. Taxa pentru garanția de participare (rambursabilă) este de 100,44 lei pentru activități fotografice și 2.772 lei pentru închirierea de echipamente sportive (karturi simple cu pedale).

De asemenea, în data de 12 aprilie, de la ora 10.00, tot la sediul din bd. Tomis nr. 51 va fi organizată licitația publică deschisă pentru atribuirea de tonete tip în Stațiunea Mamaia, pentru desfășurarea activității de comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară în sezonul estival 2019. Garanția de participare (rambursabilă) este de 410,40 lei/toneta.

Taxa de participare este de 100 lei/tonetă (nerambursabilă). Prețul minim de pornire al licitației publice deschisă, precum și modalitatea de organizare și desfășurare a licitației sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/tonetă. Oferta se va depune pentru fiecare tonetă în parte.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 25 martie, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 05 aprilie.

În caz de neadjudecare a unor tonete sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior.

Articolul precedentMaratonul Nisipului 2019. Părinţi şi copii aleargă pentru copiii bolnavi de cancer
Articolul următorPește transportat fără documente legale, confiscat de polițiștii de frontieră