Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs pentru ocuparea a cinci funcții contractuale de execuție vacante din cadrul Serviciului Proiecte cu Finanțare Internațională – Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene.

Condiții generale: să îndeplinească condițiile de ocupare a unui post contractual vacant prevăzute de art.3 din anexa la Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții specifice:

– consilier gradul II (1 post):

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: economice, inginerești, management, experiență în mediul de afaceri în domeniul turismului, susținută de documente (adeverință/carte de muncă/recomandare), experiență coordonator local/manager de proiect pentru proiecte finanțate din fonduri europene, susținută de documente (certificat manager de proiect, recomandare), vechime minim 1 an în specialitatea studiilor, limba engleză nivel avansat.

– consilier gradul II (2 posturi):

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: economice, inginerești, management, experiență în mediul de afaceri în domeniul turismului, susținută de documente (adeverință/carte de muncă/recomandare), vechime minim 1 an în specialitatea studiilor, limba engleză nivel avansat.

– consilier gradul II (1 post):

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: economice, inginerești, management, experiență în mediul de afaceri în domeniul turismului, susținută de documente (adeverință/carte de muncă/recomandare), experiență în marketing și IT, susținută de documente (adeverință/carte de muncă/recomandare), vechime minim 1 an în specialitatea studiilor, limba engleză nivel avansat.

– consilier gradul II (1 post):

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: economice, inginerești, juridice, certificat manager de proiect, vechime minim 1 an în specialitatea studiilor.

 

Proba practică de testare a competențelor lingvistice se va desfășura la data de 15.03.2019, ora 10:00, proba scrisă la data de 18.03.2019, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admiși la data de 20.03.2019, ora 14:00.

Bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul instituției. Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relații suplimentare se pot obține la tel: 0241/ 488.137.

Articolul precedentO altfel de poveste dintr-un centru – Nea Encică, omul bun la toate
Articolul următorCampanie de depistare a afecțiunilor tiroidiene, la Spitalul Municipal Mangalia